top of page

Support of meer informatie nodig?

De IS-X Academy professionals staan graag voor u klaar. Neem voor algemene ondersteuning of diverse vragen gerust contact op met Femke. Zij beantwoordt met alle plezier uw vragen of stuurt u aanvullende informatie indien gewenst.

Anchor 1
divider

Praktische informatie

Reserveer vrijblijvend een plaats

Heeft u een opleiding op het oog? Reserveer dan gerust vrijblijvend een plaats. Zo verzekert u zich alvast van deelname terwijl u bijvoorbeeld uw aanvraag intern indient. Uw reservering blijft 2 weken actief. U kunt tot 4 weken voor aanvang van een opleiding een reservering plaatsen en deze tot 2 weken voor aanvang definitief bevestigen.
Definitieve bevestigingen vanuit de IS-X Academy ontvangt u uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus.

Opleidingscentrum Breda

Alle IS-X Academy cursussen worden gegeven in ons uitgebreide opleidingscentrum bij Interscience in Breda en is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Cursusmateriaal, certificaat & evaluatie

Iedere deelnemer ontvangt bij aanvang van de cursus een bijbehorende map. Voorzien van individuele aantekeningen tijdens de cursus vormt deze map, ook op latere datum, een persoonlijk naslagwerk. Vanzelfsprekend ontvangen cursisten na elke cursus een certificaat, hierop worden naast de gevolgde opleiding ook de behandelde onderdelen vermeld. De cursus wordt afgesloten met een evaluatieronde. De gegevens uit deze evaluatie worden vertrouwelijk behandeld.

Hotelovernachting

Indien gewenst kunnen wij hotelovernachtingen voor de cursisten verzorgen. Cursisten verblijven dan in een hotel aan de rand van het centrum van Breda.
De aan de cursus verbonden kosten en hotelovernachtingen zullen, uiterlijk bij aanvang van de cursus, aan uw financiële administratie gefactureerd worden. De overnachtingen in het hotel zijn inclusief ontbijt en stadsbelasting. Overige door u gemaakte kosten dient u zelf af te rekenen in het hotel.

Kosten & facturatie

Bij de cursusprijs zijn de cursusmap, practicummaterialen, documentatiemateriaal, koffie/thee/frisdrank en lunches inbegrepen.
IS-X Academy is een onderdeel van Interscience B.V.
Na het versturen van een definitieve bevestiging van deelname aan een IS-X Academy cursus, worden de aan de cursus verbonden kosten en eventuele hotelovernachtingen (uiterlijk bij aanvang van de cursus door Interscience B.V. of Interscience bvba) aan uw financiële administratie gefactureerd e.e.a. onder vermelding van het opdrachtnummer op uw aanmeldformulier.
Als er ten tijde van onze facturatie geen opdracht-/ordernummer bekend is, vraagt onze backoffice deze alsnog bij u op. Hiervoor worden administratiekosten in rekening gebracht.

IS-X Academy behoudt zich het recht voor om onoverkomelijke prijswijzigingen tijdens het cursusjaar door te berekenen in de opleidingsprijs.

Annuleren

Definitieve inschrijvingen kunnen door u kosteloos worden geannuleerd tot 2 weken voor aanvang van de opleiding. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang zijn de volledige deelnamekosten verschuldigd, wel kunt u zonder bijkomende kosten een andere medewerker deel laten nemen aan de geboekte opleiding. Wij verzoeken u dan de gewijzigde gegevens tot uiterlijk een dag voor aanvang door te geven.

Een eventuele annulering door de IS-X Academy ontvangt u uiterlijk 1 week voor aanvang van de desbetreffende cursus (onvoorziene omstandigheden daargelaten).

divider

Inschrijven

form
divider

IS-X ACADEMY

Tinstraat 16,

4823 AA Breda

+31 (0)76 541 18 00

academy@is-x.com

BTW NL009490486B01

IS-X BELGIE

Avenue Jean-Etienne Lenoir 2,

1348 Louvain-la-Neuve

+32 (0)10 45 00 25

academy@is-x.com

BTW BE0434341254

bottom of page